This is the only official website!!!
Join us on Telegram Channel!
PencuriMovie Channel
Leave a comment if you found any dead link or dead stream.

Use subscene.pw for subtitles.
Also join us on social media!
Telegram: PencuriMovie
Watch this tutorial on how to download.
Subtitles : Malay, English
Subtitles only available through Download!
Turn off light Favorite Comments (118) Download
10
BoredFineGoodAmazingExcellent
Loading...
Tutorial Download Subscene

Polis Evo 3 (2023)

Follows Inspector Khai, as he becomes desperate after an old grudge returns to haunt him threatening public with mysterious bombings.

Duration: 120 min

Quality: WEB-DL

Release:

IMDb: 7.0

Keywords:, , , , , , , ,

Comments

4.3 21 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

118 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Blake
2 months ago

Salam Admin, nak request movie boleh tak? Nam movie “Sue-On” yang ada Awie berlakon Salam movie tu. Terima Kasha Admin.

Abill
2 months ago

Kepada admin yg saya sayangi.. boleh tak nk request movie The Precious 2023.. ada dekat astro first skrg ๐Ÿ˜.. tq in advance

bunga_tulip
2 months ago

hai admin. nak request cerita Suara Kekasih (1986) boleh ke? terima kasih ๐Ÿ™‚

Kasim
2 months ago

Best

Ryan
2 months ago

Admin nk movie Sue On๐Ÿ˜ข

azasa
2 months ago

test

Son
2 months ago

Nak cerita ni min, pliss…
๐Ÿ‘‡ m.imdb.com/title/tt27950362/

Son
Reply to  Mastar Ji
2 months ago

Ok, klu udah ada mohon segera upload ya makasih

akim
2 months ago

req tumpat berdarah min

Khai
3 months ago

Xdapat buka la

Syam
3 months ago

Malbat belom keluar lgi ke min?

yaya
3 months ago

hye admin, nak request cerita rahsia yang nabila huda berlakon tuu

conan
Reply to  Mastar Ji
3 months ago

ada bh klo ko

Azim
3 months ago

Malbat misi bakara please..

sentairanger
3 months ago

Helo admin.. boleh request kalau ada Pendekar Mata Satu (1989) remastered version?

sentairanger
Reply to  sentairanger
3 months ago

Thank you admin! Maaf, yang bahagian 1 lakonan Malek noor juga ada tak? Woo dari Flik!! Awesome…

sentairanger
Reply to  sentairanger
3 months ago

Terima kaseh!๐Ÿ‘

ari33yna86
3 months ago

tq admin…

Filem_Lama
3 months ago

Admin nk request 3 filem lama lg blh tk kalo ada lah..

Budi dan dosa (1963) Astro Prima
Antara Dua Hati (1988) Siar.my
Mawar merah (1987) Siar.my

Filem_Lama
Reply to  Mastar Ji
3 months ago

Anyway admin thanks 4 checking

azmi
3 months ago

admin…dh xbleh download ka?2 hari dh try tp xbleh jgak…dh kno block ka?

Elle
3 months ago

Hi..min..nak filem Sue-On..
Tq๐Ÿ˜˜

zhang
3 months ago

Find [love.you.long.time.2023] and [Perjanjian.gaib.2023] two horror movies, thank you!

Fiq
3 months ago

Hi Boss! Streaming link ada problem ya?

Fiq
3 months ago

Hi Boss. Link utk streaming ok x? Popup network error. Network sy semua ok

Aaku
3 months ago

K

Kila
3 months ago

Hi. Sy try download, tapi tak dapat la. Dah tekan semua link, tapi bila dah tekan download, tak loading apa2 pun. Tekan banyak kali pun still sama. Kenapa ya?

Pokwea
Reply to  Mastar Ji
3 months ago

terima kasih, buat mcm ni baru jdi

Kila
Reply to  Mastar Ji
3 months ago

Dapatla! Thank you! ๐Ÿ™‚

Acap
3 months ago

G farah G

Acap
3 months ago

Yes

Rosyam
3 months ago

Polis evo 3 Mantap 8/10
Tp PE 2 still fav aku sbb lebih dark kut

mijie
3 months ago

Min, boleh tak kalau min upload movie dalam wetransfer? senang nak download min kalau min boleh sent link wetransfer tu untuk kitorang download.. hehe

Hatta
Reply to  Mastar Ji
3 months ago

xde pun link send.cm tu… mcm mana nk buat…?? boleh bantu saya

Hatta
Reply to  Mastar Ji
3 months ago

kena disable Antivirus, baru boleh akses

wans
Reply to  Hatta
3 months ago

mcm mana nak disable antivirus tuan, dah lupa pulak saya, huhuhu

Fakri
3 months ago

Assalamualaikum Admin, nak tanya kenapa sebelum ni PencuriMovie tak boleh bukak dekat Google ye ?
Tolong jawab Admin

Fakri
Reply to  Mastar Ji
3 months ago

Why bro ?

Fakri
Reply to  Mastar Ji
3 months ago

Why you hitam ๐Ÿ˜‚

Khairul27
3 months ago

Link polis evo3 admind

Mijie
3 months ago

Min, minta racaty link…

mijie
Reply to  Mastar Ji
3 months ago

dah dapat download min, saya guna link send.cm tu, apa pun tq min….

farid
3 months ago

terima kasih admin…

Pakyak
3 months ago

ADMIN Request Boleh Film Yeh Dil 2003 Kalau Ade Subtitles Malaysia/Indonesia

meme
3 months ago

Byk link bila tekan download tak keluar apa2. mintak tolong fix. terima kasih

Alif
3 months ago

Hi

Rosli jahri
3 months ago

Good movie

FAIZWAN
3 months ago

aslmkm admin..cantik admin..laku sungguh nooo smpai lambat polis evo ni nk keluar..dh berkurun tggu ni..apa2 pun tq admin akhirnya boleh tengok juga hahaha

Amir
3 months ago

Tq bosโœŒ๏ธโœŒ๏ธlama tunggu ni๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Apih
3 months ago

Tumbal kanjeng iblis min ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿฅบ

Apih
3 months ago

Tumbal kanjeng iblis min ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿฅบ polis evo pun dh keluar

Azli
3 months ago

Filem yg dah lame nanti,thank you min..
Tinggal tunggu filem hantu sue on je…

King kong
3 months ago

Tq min udh bisa

Filem_Lama
3 months ago

Dua filem ada dari SIAR

Filem_Lama
3 months ago

Admin nk request filem
KLU 1995
IMPIAN 1996

Filem_Lama
Reply to  Mastar Ji
3 months ago

IMD salah update ๐Ÿ˜‚

Filem_Lama
Reply to  Mastar Ji
3 months ago

bukan 1999, mmg filem tu 1995 lakonan amy mastura n azhar sulaiman

Faizal
3 months ago

Macam mana nak download subtitle?

King kong
3 months ago

Rusak kak linknya
Kurasakannye di link semua flim gk bisa di download

King kong
3 months ago

Link polis Evo 3 rusak kak

King kong
3 months ago

Gk bisa di download kak

King kong
3 months ago

Kak linknya mohon diperbaiki

Amir
3 months ago

Terima kasih min,yang ditunggu tunggu

Lelaki Jambu
3 months ago

Thank you admin.. You are the best min

aye
3 months ago

a